Nyheder

I sidste halvdel af 2017 blev der gennemført en brugerundersøgelse baseret på Kofoedsmindes samarbejdspartneres oplevelse af tilbuddets kvalitet. 
Lærer til undervisningstilbud på Kofoedsminde, Rødby En spændende stilling er ledig - har du lyst til en alternativ stilling som lærer?
Sådan ser Kofoedsminde ud fra luften efter den senste udvidelse med Merkur. Det er Merkur nederst til venstre. 
Kære alle! Vi har nu indviet vores nye afdeling - Merkur- og det giver os lidt mere luft i forhold til overbelægningssituationen. 10 nye sikrede pladser i et hus, der er formidabelt flot og godt indrettet!
Kofoedsminde havde i går to åbent hus arrangementer i forbindelse med åbningen af en ny afdeling der får navnet Merkur. Til det første arrangement var studerende inviteret fra forskellige uddannelsesinstitutioner. 
Kofoedsminde søger i øjeblikket grundet udvidelser og åbning af nye afdelinger medarbejdere til følgende stillinger.  Pædagoger eller andre socialfaglige medarbejdere til Kofoedsminde, Rødby
I forbindelse med jobannoncerne for en ny Områdeleder, social- og sundhedsfaglige medarbejdere, samt medarbejdere til det fleksible team, byder Kofoedsminde nu velkommen til i alt 25 nye medarbejdere pr. 1. november 2017.
Kofoedsminde får nu mulighed for at udvide antallet af pladser, se mere i indslaget fra TV Øst.
PÅ JAGT EFTER DEN BEDSTE PRAKSIS.

Sider